Jamen hvad er nu det? Hvorfor nu et online mødested for kvinder der cykler? Jo altså, ideen startede med en podcast. I disse tider er podcasting blevet så moderne – og der er rigtig mange af dem, som står i cykelsportens tegn – altså herrecyklingens tegn. Ret skal være ret, det sker at kvinderne inviteres ind, men redaktionen vurderede alligevel, at vi bør have vores egen pod, hvor kvinderne styrer slagets..

Anyways, selve podcast formatet er stadig under bearbejdning, men undervejs i processen blev vi yderligere inspireret til at lave La Squadra Rosa.dk. Kvindecykling har de seneste år taget et kvantespring fremad, og er i enorm vækst – både hos bredden og eliten. Der sker så mange spændende ting ude i landet som vi gerne vil bidrage til at synliggøre. Et sted hvor damecykling bliver taget seriøst, og et sted hvor vi kan oplyse og inspirere hinanden om alt og ingenting vedrørende cykling.

Vi synes det er en pivgod idé og vi håber at I synes det samme. Men piger og kvinder – vi har brug for jeres hjælp! Hvis det her skal lykkes, må vi hjælpe hinanden. Af gode grunde ved vi ikke alt om hvad foregår rundt omkring i Danmark. Derfor beder vi om, at I alle byder ind, hvis I har noget på hjertet. Vi vil sammen med redaktionen fokusere på spændende blogindlæg fra undertegnede og andre gæstebloggere, og vi ønsker skabe et kvindeligt nyhedsflow både for eliten og bredden. Derudover håber vi at sammensætte en database over kvindelige arrangementer og  “klubber” i det ganske land. Der findes simpelthen ikke dårlige idéer!

Værsgo´ at tjekke sitet ud!

Vi håber I vil lege med

/Christina og Trine