Den 12. til 14. april afvikles Healthy Agening Tour i Holland som en del af den internationale cykelunions U19 kvinde Nations Cup. Danmark stiller med et hold bestående af Mie Saabye, Maria Bertelsen, Mette Jensen og Mille Troelsen

“Vores mål er en etapesejr. Da der ikke er en enkeltstart bliver klassementet, afhængigt af vejret, sandsynligvis afgjort på bonussekunder, og derfor vil jeg heller satse på etapesejre”, forklarer landstræner Catherine Marsal til Lasquadrarosa.dk.

Marsal fortæller videre, at Mille Troelsen primært er med for at lære. Løbet er hendes første internationale optræden. Maria Bertelsen har vist god form i nyligt afholdte træningslejre, men har også været ramt af sygdom. Mie Saabye vandt enkeltstarten i Slagelse i lørdag, og vil have gode muligheder for at gå med i udbrud, men Mette Jensen ligeledes har vist sig godt kørende under træning.

“Vejret kommer til at spille en stor rolle. Det kan være med ingen vind og kedeligt eller med masser af vind og helt vanvittigt. Vi håber på et godt løb og gode betingelser”, afslutter Catherine Marsal .