Om

La Squadra Rosa.dk er et mødested for kvinder i cykelsporten. Nybegyndere, motionister og professionelle. Vi ønsker at skabe grobund for et online fællesskab, hvor vi kan inspirere og oplyse hinanden. Her findes faktisk ingen regler

Hvem er vi?
Trine Schmidt & Christina Siggard. Begge dedikerede professionelle cykelryttere. Kører begge for Bjarne Riis’ danske cykelhold, Team Virtu Women. Sammenlagt har de to 34 års cykelerfaring, så de ved en helt del om emnet. Begge nyder de konkurrencepresset fra et rygnummer, men samtidig sætter vi begge meget pris på et andet element af cykelsporten. Hygge, venskaber, bagerstops, god mad og rødvin. Der skal være plads til det hele. Trine og Christina har en drøm om at inspirere alle kvinder til at cykle, hvadenten det er på højt plan, mindre højt plan eller hyggeplan.

Kenneth Møller Kristensen er via sin virksomhed KMK Sport & Kommunikation redaktør og webmaster på La Squadra Rosa.dk. Kenneth har udfyldt en lang række poster i dansk cykelsport gennem de seneste 20 år primært som pressechef, skribent samt forfatter til en række cykelbøger.

I er meget velkomne til at sidde med på vores hjul.
PS, mænd er også velkomne!