Tirsdag den 11. juni 2019 blev tøjdesignet for det kommende Öresund Young Ladies junior team præsenteret. Teamet drives i samarbejde mellem Amager Cykle Ring og svenske Steffantorps CK.

Foto: Jesper Skovbølle.

Designet til teamets nye tøj bygget op, med en sort bund hvorpå der er en helt speciel blomst, nemlig en Pomerans Høgeurt. Blomsten kræverhelt særlige vækstbetingelser og findes både på Amager Fælled og i Skåne. Et fint samlende tema for holdet, som netop holder til de samme steder. Samtidig er blomsten i orange (Amager Cykle Ring) og rød (Steffanstorp CK). Altså farven for de to moderklubbers farver.

Cykeltøjet er specielt udviklet til den kvindelige anatomi og i de sidst nye tekniske stoffer, som giver optimal komfort og fart. 

Præsentationen blev holdt i tøjleverandørens Campione/Vergesport’s lokaler i Sydhavnen, hvor der også blev budt på en lille snak og forfriskning.

Amager Cykle Ring kan således fremover tilbyde elitesatsning til herre juniorer, via Team Audi CEC, som køres i samarbejde med CK Fix og Lyngby CC. I kvinde- og herre elite, har klubben Team Integra Advokaterne i samarbejde med Frederiksberg Bane- og Landevejsklub – og nu også kvinde junior teamet Öresund Young Ladies i samarbejde med Steffanstorp CK.

Öresund Young Ladies første løb, som hold, bliver etapeløbet “U6 Cycle tour Tidaholm” som foregår i Sverige, i juli måned.

Fantastisk initiativ for at fastholde og få flere piger i sporten. Super forarbejde af ildsjælene i Amager Cykle Ring og Steffanstorp CK.
De seje og dygtige ryttere har stærke sponsorer og ledere i ryggen og begge klubber har allerede en flot pipeline af piger med masser af engagement og lyst til cykelløb. Det bliver godt og vi glæder os til at følge holdet og heppe på dem fra grøftekanten de kommende år”, udtaler Amager Cykle Ring’s nye formand Per Thue Hansen.