Julen er ovre. Så hvis du som så mange andre, har brug for inspiration til den manglende gave til den cykelentusiastiske kvinde,  så giv hende en helt særlig mulighed for at få de bedste odds her på dette websted

Find mange flere gode ting til den kvindlige cykelrytter på denne webshop, som er fyldt med en masse spændende ting indenfor cykelverdenen.

1. Giro Riela MTB Woman
Riela MTB Women er en cykelsko fra mærket Giro, som tilbyder højkvalitets komfort. Du kan forvente en rigtig god og behagelig all-round sko fra Giro. Med god komfort og hurtig justering – Syntetisk åndbar overdel – Støbte nylon og gummi ydersål  er MTB skoen designet til piger.

2. Giro Manifest Spherical hjelm
Giro Ember er en kvindehjelm, der indeholder alt det der behøves og ønskes af en ivrig landevejsrytter, når man skal ud på de lange ture. Designet af deres tophjelm Synthe, og kommer derfor også med hele 26 ventilationer der gør den ekstra behagelig under den varme sommersol. Giro Manilfest Spherical hjelmen kommer også med MIPS system.

3. Giordana Vinter Jakke Lady Trade Team Donna
FR-Carbon Trade Jakken er Giordanas high-end cykel jakke specielt designet for damer.
Produceret i et innovativt TriGuard 3 lags matriale gør at man kan forvente den bedste komfort samt funktionalitet fra jakken. Det yderste lag er en bi-elastisk finmasket polyester, som beskytter mod regn og slud.
Det midterste lag med Windtex beskytter tillige mod vind. Inderste lag sørger for at sved bliver transporteret væk fra kroppen og dermed holder rytteren tør under de lange ture.
Jakke er produceret således at den sidder perfekt, når rytteren sidder på cyklen. Det yderste lag behandles med en vandafvisende behandling, der holder rytteren tør. Mellemlaget har en WindTex® membran, som beskytter mod den hårde landevejs vind, samtidig med at den tillader fordampning af sved. 
Mod kroppen er den bløde børstet fleece/pels, der bevarer varmen og isolerer komfortabelt, uden det bliver for varmt for rytteren. Jakken er lavet med stof som er produceret med god holdbarhed og fleksibilitet i mente. Jakken er modstandsdygtighed over for fugtighed og sved. Andre karakteristika er at PBT stof er letvægts, hurtig tørrende og afviser vand.

4. Alé Jersey Sartana Formula 1.0 Dame
Ale Formula 1.0 jersey er fremstillet af et åndbart og letvægts materiale bestående af 95% polyester og 5% elastan. Den har en ergonomisk form, med en lav krave, og 4 baglommer, hvor den ene er med lynlås. Refleks på bagsiden for bedre synlighed ude på landevejene. Jerseyen er yderst velegnet til sommer dagene med temperaturer mellem 18° – 30°.

5. Mico P4PMask Mundbind
Den Italienske producent af strømper og svedundertøj er begyndt at producere masker/mundbind i stof teknisk materiale med en sølvtråd der er antibakterielt. Den er lavet til sport i mente så airflow er markant bedre end andre stof masker.
Testet af amerikansk laboratorier som viser at masken virker. Masken Kan vaskes 100 gange.

Har du forresten læst omkring Amalie Dideriksen skal til at køre for det amerikanske Trek Segafredo? Se hendes nye 2021 tøj her.