Hvis du leder efter et Elcykel batteri-til-elcykel er der et par ting du bør være opmærksom på.

I artiklen her vil vi komme ind på nogle af de punkter du kan undersøge inden du skal købe Batteri til elcykel, så du er så godt klædt på som muligt når du skal købe ind.

Sørg for at batteriet passer til din cykel

Det kan lyde selvsagt, men der er dog alligevel en mening med punktet her. Ofte begår mange den fejl at de køber et batteri der ikke passer til din cykel. Hvis du eksempelvis har en Gazelle elcykel, nytter det ikke noget at købe et batteri til en Trek. Hvis din cykel kræver et modelbestemt batteri, skal du undersøge om du skal bruge et originalt, eller om du kan vælge en uoriginal vare.

Overvej dit behov grundigt

Når man leder efter et nyt batteri, har man ofte tendens til bare at gå efter det absolut største man kan finde. Men hvis du sjældent oplever at løbe tør for strøm, og har let adgang til opladning, kan det være en idé at gå efter et mindre batteri. Et mindre batteri er ofte hurtigere at lade op, og det er lettere at tage med.

Der er i princippet ingen der har lyst til at slæbe rundt på et batteri på størrelse med en rygsæk, for derefter at bruge to arbejdsdage på at lade det op på kontoret. Så hvis du kan nøjes med et mindre batteri, så gå efter et mindre batteri der er lettere at tage med under armen, og som er hurtigt ladet op.

Men pendler du længe, og skal bruge et stort batteri, så skal du selvfølgelig sørge for at finde ét med en høj kapacitet. Så først og fremmest: køb det du har brug for. Ikke mere, og ikke mindre.