Først lidt om mig: (fordi det er mit første blogindlæg)

Jeg hedder Pia Allerslev, er 46 år. Har været borgmester i Københavns Kommune fra 2008-2017. Er i dag rådgiver og partner i det formålsdrevne kommunikationsbureau Sincera. Har cyklet siden jeg var barn – men sad første gang på en ”rigtig” racercykel med click-pedaler i foråret 2010. Første tur på den cykel er en historie for sig – men 5 styrt (pga. manglede ”udklik”), adskillige blå mærker og såret stolthed er blot nogle af ingredienserne. 

Har cyklet til Paris med Team Rynkeby København 2 gange (2010 og 2011), kæmpet mig op ad Alpe d’Huez et par gange en weekend i september 2012, og lavet en halv og en hel Ironman i 2017.

Gift med Henrik. Har 2 dejlige børn fra tidligere ægteskab. Freja på 14 og Valdemar på 13. 

Kommende udfordring: Løbe 250 km gennem Namibias ørken med oppakning, over 7 dage.

Dyret på kontoret
I oktober 2018 kørte jeg min sidste udendørstur på min elskede Cipollini racer. Så blev den sat på min dyrt indkøbte Wahoo Kickr, fordi jeg jo helt sikkert skulle knokle på den hele vinteren. Kontoret var blevet ryddet, så der var plads – kun min champagneflaskehylde (med indhold!) var tilbage…til inspiration… (-:

Status april 2019: To kørte ture – begge naturligvis behørigt postet på SoMe.

…SUK – hvorfor har det været så svært at finde motivationen, når jeg ved, hvor godt jeg har det bagefter en god gang træning?

Min eneste gode undskyldning er, at jeg har løbetrænet rigtig meget, og derfor ikke har prioriteret cyklingen. Men havde faktisk lagt en træningsplan, hvor jeg minimum én gang om ugen skulle cykle mindst 1 – 1½ time – også bare for afvekslingens skyld…. men, det er så blevet til TO gange…dobbelt suk.

På den helt gode side er, at det lige om lidt er forår – det burde det jo faktisk være nu – og så kan vi komme ud på landevejene, uden at fryse alt for meget.

Første gang jeg cyklede på den cykel jeg har nu, begyndte jeg faktisk at tude. Følelsen af frihed, fart og ”lækkerhed” var bare for meget; og for dejlig. Vildt nok, at en cykel kan frembringe den følelse – men sådan var det, og sådan er det. 

Jeg er på ingen måde hurtig, slet ikke en bjergrytter – og træder ikke vanvittige watt. Men jeg elsker at cykle, elsker at opleve nye dele af landet og elsker det fællesskab, som skabes på rigtig mange ture, og rigtig mange hold.

Hey; det er måske det, der er løsningen…! Jeg må finde mig et hold af gode folk at cykle med, så jeg kommer ud, føler mig forpligtet til at dukke op til træning og cykelture – og får et nyt fællesskab.

Tænk, at der skulle et blogindlæg til, for at jeg kunne komme til den erkendelse…! 

….nu skal jeg så bare lige have fundet det rette hold (-:  …når jeg altså lige har overstået min 250 km løbetur i ørkenen om lidt… 

…og I hører selvfølgelig mere, når først lige jeg er kommet i gang…!