Der findes nærmest ikke noget værre for en cykelrytter at ikke at kunne komme ud og cykle. Uanset om der er tale om en skade, dårligt vejr, eller et teknisk problem med din cykel, skal du finde noget andet at bruge tiden på. Denne guide gennemgår seks forskellige ting, som du kan kaste dig ud i, hvis du ikke kan komme ud og cykle. 

Køb en motionscykel 
Hvis det er alt for dårligt vejr til at cykle udenfor, hvorfor så ikke cykle indenfor? Selvfølgelig giver det dig ikke mulighed for at nyde den smukke natur, den friske luft og alt der ellers kommer med cykling. Men i det mindste giver det dig mulighed for at forblive i god form. Nu til dags kan du købe motionscykler med skærme, hvor du får mulighed for at cykle igennem virtuelle landskaber. Det er selvfølgelig ikke helt det samme, men det er bedre end at kigge ind i væggen. Motionscykler er også glimrende til genoptræning efter en skade. De giver dig mulighed for at starte langsomt op igen, og gradvist blive stærkere og stærkere.

Deltag i en spinning-klasse
Hvis du er vild med det sociale aspekt med cykling, men vejret ikke er godt nok til at cykle udenfor, kan du deltage i en spinning-time indendørs. Dem, som elsker at mærke blodet pumper i benene, vil nyde spinning som en god metode til at forblive i god form. Du vil også føle dig stærkere og mere veltrænet, når du engang får mulighed for at cykle ude på vejene igen. Desuden giver det dig mulighed for at skabe nye bekendtskaber, som også er med til at gøre at du måske vil nyde denne spinning-klasse som en ugentlig aktivitet. Det er altid sjovt at træne sammen med vennerne! 

Se andre sportsgrene 
Når du ikke kan komme ud og cykle, har du nok ikke lyst til at sidde og se hvordan andre folk personer cykler i dit fjernsyn. Så hvorfor ikke se noget andet sport i stedet for? På den måde kan du stadigvæk mærke adrenalinen i kroppen. Hvis du er til fodbold, kan du tjekke Unibet EURO eller du kan se den kommende Champions League finale, som finder sted i Porto, hvor Manchester City spiller mod Chelsea. Hvis du er mere til tennis, kan du følge Wimbledon eller andre store grand slam-turneringer. 

Tjek de bedste steder til at cykle 
Hvis du er desperat efter at have cykling i tankerne, kan du overveje at planlægge dine kommende cykelture. Cykelryttere har tendens til at køre på de samme ruter igen og igen, og det skyldes især at de ikke har lyst til at bruge tid på at planlægge nye ruter. Tjek dit lokalområde og se hvad der er rundt omkring dig. Kast også et blik på Google Maps. Måske finder du et sted, som der ikke er nogen andre, der kender til. På denne måde vil du være endnu mere begejstret næste gang at du skal op på jernhesten igen. 

Tjek muligheder for nyt udstyr 
Mulighederne for nyt cykel gear er i konstant udvikling. Du har uendelige muligheder for at bruge dine penge på cykeludstyr med alt fra nye cykel GPS-systemer til specifikt cykeltøj. Nu hvor du har mere tid derhjemme, kan du bruge den på at undersøge dine muligheder. Du vil bestemt finde frem til produkter, som du ikke havde troet at du manglede. Hvem ved, måske opdager du en ny forretningsmulighed, som giver dig mulighed for at skabe en forretning omkring den sport, som du holder så højt af. 

Træn dine ben
Cykelryttere er nødt til at have stærke ben. Jo stærkere dine benmuskler er, desto mere styrke kan du bruge til at træde i pedalerne. Det betyder at du vil klare til at cykle hurtigere i længere tid. Så hvorfor ikke bruge tiden på at få stærkere ben? Forbered en træningsrutine med squat, lunges, step-up eller anden bentræning. På den måde kan du blive stærkere til når du kommer tilbage på cyklen, hvor du kan cykle hurtigere end nogensinde før.