Oplev Costa Del Sol

Hvert år tiltrækker Costa Del Sol mange solhungrende danskere. Det skønne klima og de lækre sandstrande, gør Costa Del Sol til et populært feriemål både for par, enlige og børnefamilier.

Costa del Sol, der er en populær kyststrækning i Spanien, betyder direkte oversatsolkysten. Her skinner solen ca. 300 dage årligt.

Oplevelser på Costa Del Sol

Costa Del Sol byder på en masse skønne oplevelser lige fra unikke naturomgivelser, storbyer, smukke olivenlunde, historiske bygningsværker, lækker spansk mad, de lækreste badestrande og så vrimler det med golfbaner på solkysten. Her er kort sagt noget for hele familien.

Her er både mulighed for at udforske storbyerne Malaga og Sevilla, den hyggelige fiskeby Torremolinoseller besøge de skønne badebyer Fuengirola samt luksusbyen Marbella.

Fuengirola er kendt for at være børnevenligt, her er flere strande med fint sand og vandlandet Aquamijas med fem vandrutsjebaner, er altid et kæmpe hit for børnene.

Marbella derimod er kendt for at være det mere luksuriøse rejsemål på Costa Del Sol. Ved Marbella finder man bl.a. Puerto Banús, som kaldes solkystens St. Tropez. Området her er kendt for imponerende yachter, eksklusive clubs og utallige shoppingmuligheder.

Oplev Costa Del Sol på egen hånd

Lej en bil på Costa Del Sol og udforsk hele området. Fordelen ved at leje en bil selv, er at I bestemmer selv, hvor I vil køre hen. Og I kan planlægge dagens oplevelser i det tempo der passer jer.

Hos https://lejbilmalaga.dk, der er en dansk udlejningsagent med dansk kundeservice i Malaga, finder I biler i alle størrelser, alt inklusiv og uden begrænsninger på kilometer. Både forsikring, ekstra chauffør og børnesæder inkluderet i pris. Fordelen ved at vælge en danske udlejningsagent, er at I slipper for der sker misforståelser ved billejen.

Ved at leje bil på på Costa Del Sol, får I frihed til at opleve lige det I ønsker.