Den professionelle cykelrytter Christina Siggaard fra storholdet Lotto Soudal har sammen med motionisten Majbritt Mortensen startet et nyt cykelunivers for kvinder i Danmark.

De to cykelkvinder tilbyder et digitalt fællesskab til alle kvinder der elsker at motionscykle, uanset niveau. Christina og Majbritt deler viden, tips og tricks fra deres respektive liv med cykling. Klubben er også båret af dialog og fællesskab medlemmerne imellem.

Ladies Cycling Lounge
Universet har Majbritt og Christina døbt Ladies Cycling Lounge.
Ladies Cycling Lounge er et livsstilsunivers og består af blogindlæg, webinarer, live-videoer, træningsprogrammer, SoMe og fælles oplevelser. Medlemmerne får adgang til det unikke indhold via ”Klubhuset” der tilgås med login. Alle andre kan følge med via www.ladies-cycling.dk

Events på landevejen
Ud over alt det digitale indhold tilbyder Majbritt og Christina også en række fysiske events og workshops, ligesom medlemmerne kan drage fordel af de rabataftaler Ladies Cycling Lounge har indgået med attraktive partnere i branchen. Endelig vil der også være ti fysiske klubsamlinger her over sommersæsonen. Samlinger hvor deltagerne cykler, netværker, lytter til indlæg, nyder god mad og i det hele taget inspirerer hinanden.

Ladies Cycling Lounge er ikke skabt som en erstatning for en eventuel fysisk motionscykelklub men som et supplement. Ladies Cycling Lounge er således heller ikke geografisk begrænset.

Altid åbent i klubhuset
Ladies Cycling Lounge åbnede for medlemskaber den 1. december 2020. Medlemskabet kan tegnes via klubbens website. Medlemmerne kan altid tilgå alt det digitale indhold ligesom den daglige dialog på de lukkede sociale medier er hyggelig at være en del af.

Sparring og råd
Ladies Cycling Lounge er ikke alene båret af Majbritt og Christina. Klubben har tilknyttet et ambassadørkorps. Korpset består af seks kvinder der alle cykler men på vidt forskellige niveauer. Derudover er Ladies Cycling Lounge også godt hjulpet af et stærkt ekspertpanel der tegner alt fra speciallæge til World Tour mekaniker.

Fælles for både ambassadører og eksperter er at de skal give sparring til Majbritt og Christina. På denne måde sikres et højt fagligt niveau af alt indhold. Eksperterne bidrager også individuelt med videoer og blogindlæg ligesom de dukker op som gæster til de månedlige klubaftner. Klubaftner der afvikles virtuelt da Ladies Cycling Lounge har medlemmer fra hele Danmark.

Information
Du kan finde yderligere information om Ladies Cycling Lounge via www.ladies-cycling.dk og via Facebooksiden Ladies Cycling Lounge. På Instagram finder du universet under @cykel-klubben.