Som både U23 herrerne og U19 drengene, deltager U19 pigerne også i årets Gent-Wevelgem, Nations Cup løbet, Tayeb Braikia, Landstræner, kvinder landevej har udtaget følgende ryttere:
 
Alberte Greve, Amager Cykle Ring
Astrid Sørensen, Team Bache-JS.dk
Ida Krum, Team Nyt Syn powered by Fialla – Dame
Olympia Norrid-Mortensen, Holte MTB klub
Sofie Carstensen, Rødekro Cykle Club RKCC
Solbjørk Anderson, Team RYTGER powered by Carl Ras JUNIOR
 
Tayeb Braikia knytter disse kommentarer til udtagelsen: “Det bliver dejligt at komme i gang med en fuld landsholdssæson efter et par svære år. Flere af pigerne har ikke så meget erfaring, men i tråd med vores kvindesatsning, er det netop et internationalt program, som skal være med til at løfte niveauet og skabe et stærkt miljø. Vi tager til Belgien for at få erfaring, men jeg tror også at vi kan skabe nogle rigtig gode resultater i damejunior løbet, der har en distance på 77,5 km”.