Kvindefeltet til DBCs 3-dageløb, der skal køres den 11. til 13. november tegner til at blive rigtigt stærkt. Tidligere er det offentliggjort, at europamestre Katie Archibald og Neah Evans er med samt at Par nr. 7 bliver danske Amalie Dideriksen og britiske Josie Knight. Nu ligger det også fast at de italienske profiler Rachele Barbieri og Paola Panzeri kommer på startlisten.

Barbieri er scratch Europamester fra 2016 og verdensmester i samme disciplin i 2017 verdens- og Euro mester. Hun deltager også ved VM i Roubaix, der køres i den kommende weekend. 24-årige Paola Panzeri er blandt en række fremadstormende talenter i italiensk banesport.

De to skal blandt andet dyste mod de aktuelle europamestre briterne Katie Archibald og Neah Evans.

Der skal ved DBCs 3-dagesløb køres både for herre- og kvindeelite plus et talentløb samt et såkaldt Miniløb for drenge og piger mellem 12 og 14 år.

Billetter kan købes via dette link.