Datter af Michael ”Roddarn” Andersson, Caroline Andersson, fik torsdag sin World Tour debut i et belgiske Brugge-De Panne.

“Det var vildt at sidde ved siden af verdens bedste. Det har jo været mit store mål at få chancen til at køre på dette niveau”, udtaler 19-årige Caroline Andersson til vargardacycling.se.

Den unge svensker, der kører for Team Coop – Hitec Products, fik ikke noteret et resultat, da hun efter nogle punkteringer havnede i en gruppe, der ikke kunne gennemføre. “Men det var en oplevelse at se hvordan det hele fungerer. Der kommer flere chancer i de næste uger”.

Michael Andersson, der nu er blevet 54 år, kørte blandt andet for danske Acceptcard, men også for hollandske TVM, tyske Telekom og italienske Mercaone Uno. Han vandt sølv ved VM i enkeltstart i 1999 efter Jan Ullrich og foran Chris Boardman.