Danske Emma Norsgaard fortsætter med at imponerer. Torsdag blev hun nr. to i det belgiske Classic Brugge De Panne. Sæsonens fjerde andenplads for den danske Movistar-rytter. Australske Grace Brown fra Team BikeExchange vandt efter et angreb i slutfasen syv sekunder foran Norsgaard, der altså vandt spurten om den næsthøjeste plads på podet. Belgiske Jolien D’Horre fra SD Worx blev nr. tre. Blot 13 ryttere sad i frontgruppen.

“I starten var det faktisk ikke så hårdt, men da de små omgange startede var det fuld gas. Jeg kan godt lidt disse slags løb med vind og høj fart, og så er alle trætte til sidst”, forklarede Emma Norsgaard, der også hygger sig med classic grand rush games blandt andet efterfølgende. “Hun var super stærk og jeg kan kun lykønske hende”, sagde danskeren om dagens vinder. “Jeg har ikke vundet endnu, og vil gerne have den sejr for at jeg kan se året som mit endelige gennembrud”.

Julie Leth fra Ceratizit-WNT blev nr. ti.