Danmark har Cecilie Uttrup Ludwig fra FDJ Nouvelle-Aquitaine Futuroscope med, mens Sverige stiller med tre ryttere, når der lørdag skal køres Strade Bianche, årets første World Tour. De tre er Uttrup Ludwigs holdkammerat 32-årige Emilia Fahlin, 29-årige Hanna Nilsson fra Lotto Soudal samt det 19-åriga stortalent Wilma Olausson fra Team DSM.

“Det bliver spændende at komme rigtigt i gang. Man vil få svar på hvilket resultat forårets træning har givet”, udtaler Wilma Olausson, der tidligere har kørt for danske Team Ryttger, og ofte har optrådt i Ballerup Super Arena, till vargardacycling.se. “Jeg føler, at jeg har udviklet mig rigtig meget, både det gælder styrke og hurtighed de seneste år. At jeg er udtaget til premieren betyder at teamledelsen tror på mig, selvom jeg stadig er med for at lære”.

Løbet skal køres til og fra Siena over 136 km.