Det belgiske Lotto Soudal Ladies team tager stor skridt fremad i deres udvikling. Teamet bliver en del af vzw Belgian Cycling Talents, som også Lotto Soudal Development Team har været det i en årrække. Tidligere toprytter Kurt Van De Wouwer bliver manager og den tidligere belgiske mester Annelies Dom bliver sportsdirektør.

“Vi vil have kvindeteamet, der tidligere var en del af en anden non-profil organisation, til at blive en del af det hele”, udtaler Lotto Soudals overordnede manager John Lelangue. “Så kan vi virkelig snakke om et fælles projekt, WorldTour teamet, udviklingsteamet og kvindeteamet”.

Sponsorerne Lotto og Soudal vil forlænge sponsoratet og udvide deres engagement i kvindecykling i de kommende år. “Det nationale lotteri har investeret i kvindeteamet i 16 år og sammen med Soudal har de forpligtiget sig til at fortsætte med dette de kommende år”, uddyber John Lelangue. “Det er vore ambition, sammen med vores partner, at gøre kvindeteamet mere professionelt”.