32-årige Amanda Spratt, der er tredobbelt australsk mester, har forlænget sin kontrakt med det australske Mitchelton-SCOTT team for de to kommende år.

Spratt har kørt på teamet siden 2012, og har taget 19 professionelle sejre. Med den nye kontrakt er hun også udråbt som leder af teamet.

“Jeg føler jeg er et sted i min karriere, hvor jeg er klar til at tage en lederrolle. Det bliver bliver et øget pres, men jeg mener jeg er klar til dette. De gange jeg har haft chancen for en lederrolle, har jeg udført et godt job”, udtaler Amanda Spratt.

“Amanda er en af de oprindelige ryttere på teamet, og hendes bidrag til teamet, både på og uden for cykler, er uden sammenligning. Hun er den perfekte repræsentant for hvad vi er”, udtaler teamejer Gerry Ryan i forbindelse med kontraktforlængelsen.

Amanda Spratt har desuden tre gange vundet Tour Doen Under, og så er det blevet til både sølv og bronze ved VM.