Den er overalt. Lysten til at leve bæredygtigt. Heldigvis er det blevet moderne at passe på vores klode, og ikke bruge flere ressourcer end højst nødvendigt. Genbrug og minimum slid på miljøet er blevet nøglebegreber. 

Bæredygtigheden har også vundet indpas i cykelsporten. Cykling er i sig selv en bæredygtig transportform. Men også genbrug er blevet en ting blandt den der cykler.

I forbindelse med bølgen af lyst til bæredygtighed og genbrug er opstået en super spændende ny dansk virksomhed. Hos ProOwnedCycling handler de ganske enkelt med genbrugsprodukter indenfor cykelsporten. Dette primært cykeltøj, der tidligere har været ejet af professionelle cykelryttere, men også cykler og andre produkter til dig, der elsker cykelsporten.

Virksomheden opstod i 2015 ved et tilfælde, da iværksætter Oscar Bjørn-Rosager, forsøgte at sælge den professionelle cykelrytter Casper Pedersen aflagte teamtøj. Salget gik så hurtigt, at det hurtigt stod klart, at de to havde ramt et spændende koncept. For der findes masser af aflagt cykeltøj af den allerbedste kvalitet derude. Når en professionel cykelrytter stopper for sæsonen, skal han i princippet ikke bruge sit teamtøj mere, da der jo laves nyt tøj til den følgende sæson. Mulighederne er enorme for ProOwnedCycling, der startede i en kælder på Østerbro i København, men nu er rykket til større faciliteter i Ballerup, hvor virksomheden hele tiden udvikler sig. Professionelle Casper Pedersen skal passe sin cykelkarriere, og i dag ejes og drives virksomheden af Oscar Bjørn-Rosager, Casper Hillstrøm og Sune Sand.

Vil have mere kvindetøj i sortimentet
Hos ProOwnedCycling har de naturligvis også cykeltøj til kvinder i sortimentet. Dette blandt andet fra det nu lukket danske Team Virtu Cycling, men også fritidstøj fra Team Dimension Data og Orica GreenEDGE samt en række andre spændende produkter. Og i virksomheden arbejder de hver dag for at sikre sig nye produkter til det hastigt voksende marked for kvindetøj. Se det spændende udvalg på https://proownedcycling.dk/collections/dame og gør et kup.