Danske Julie Norman Leth drømmer om et hurtigt comeback efter hun skal føde i starten af 2024.

Måske hun kan søge inspiration hos hollandske Ellen van Dijk. Lidl Trek-rytteren planlægger at gøre comeback den 8. marts i det spanske Vuelta Extremadura, hvilket er cirka fem måneder efter hun fødte sønnen Faas.

Hollænderen har leveret en række gode testresultater i december.

“Jeg vil træne mere intensivt for Vuelta Extremadura, og forsøge at bygge op. Jeg har planer for mit forår, men det er ikke helt på plads endnu. Jeg vil arbejde frem mod de flamske klassikker”, forklarer 36-årige van Dijk blandt andet i podcasten Wegkletsen.

Ellen van Dijk er i sin karriere blandt andet blevet enkeltstartsverdensmester tre gange, hun har vundet Flandern Rundt, Door Vlanderen, EM og rigtig meget andet i hendes lange karriere.