Kvindernes parløb ved DBC Ballerups Nytårsstævne i Ballerup Super Arena torsdag aften blev en suveræn triumf for for dagens par nr. 7, danske Amalie Dideriksen og schweiziske Michelle Andres. Det dansk/schweiziske par erobrede som det eneste par en omgang, og var også i de indlagte spurter over de 100 omgange.

Dagens par 1, Ida Krum og Ellen Klinge, der skal repræsentere Danmark ved det komme bane-EM, blev nr. 2, mens italienerne i par nr. 2, Karolina Karasiewicz/Silvia Zanardi, besatte den nederste podieplads.  Et point efter italienerne sluttede det unge danske par, Anna Hansen og Ida Fialla. Der var efter løbet tvivl om hvem af de to par, der skulle på podiet, men kommissærerne fandt frem til at det var italienerne.

De 25 km blev kørt med 47,6 km/t i som gennesnitsfart.

Tidligere på aftenen vandt Amalie Dideriksen udskilning. Parudskilning blev også vundet af Dideriksen og Michelle Andres 

Husk at købe bogen Par nr. 7 og mange andre bøger hos Sportsbog.dk. Og husk at få dine kulturnyheder via Juicynet.dk.