For anden gang deltager det danske landshold i Tour of Scandinavia, der skal køres i henholdsvis Norge og Danmark

Landstræner Tayeb Braikia har udtaget følgende ryttere:

Christina Lorenzen (Team Interklima ABC Copenhagen)
Julie Maribo (Team Interklima ABC Copenhagen)
Marie-Louise Krogager (Team Interklima ABC Copenhagen)
Marita Jensen (Team Interklima ABC Copenhagen)
Mia Rützou (Team Nyt Syn by Fialla powered by Extreme)
Trine Andersen (CeramicSpeed Herning CK Elite)

“Tour of Scandinavia er et fantastisk løb, som vi glæder os rigtig meget til at køre,” fortæller landstræneren. “Sidste år havde vi det svært, både fordi farten i et World Tour-løb er højere end det, rytterne normalt er vant til, men mest pga. manglende udenlandsk erfaring. I år kommer specielt de fire Team Interklima ABC Copenhagen-ryttere med en del flere internationale løbsdage i bagagen. Vores målsætning bliver at ramme en top-10 etapeplacering, enten i et udbrud eller i en af de formentlig flere massespurter, vi forventer, der kommer”, forklarer Tayeb Braikia.