Den 19. juni udkommer en 2023-opdateret version af bogen De Danske Tour de France-Helte.  Med den bliver du ekstra godt rustet til udgave nr. 110 af Tour’en, der indledes den 1. juli i Bilbao.

I De Danske Tour de France-Helte kommer du hele vejen rundt om de danske præstationer i verdens største cykelløb.

Du kommer med hele vejen fra den første danske deltager i 1913, over den første dansker til at gennemføre Touren, den første danske etapevinder, den første i førertrøjen, de store over år i 1990’erne, det første danske team i løbet og frem til den nye store generation af danske cykelstjerner. 

Du bliver i bogen ført med igennem en imponerende rækkefølge af fantastiske danske præstationer, og det er svært ikke at blive imponeret over hvad danske ryttere har præsteret. Og så er der jo alle skandalerne! Her har danskerne også spillet markante roller.

Tour de France og Danmark har et tæt bånd. Bånd, der yderligere forstærkes af, at løbet i 2022 startede i København og der kom en danske vinder. Det bliver virkelig tydeligt i bogen De Danske Tour de France-helte, der også indeholder en  komplet oversigt med alle danske deltagere og alle danske topresultater.

Bogen er skrevet af Kenneth Møller Kristensen har været tæt på cykelsporten i omkring 25 år. Han har i tolv år været tilknyttet Danmarks Cykle Union som redaktør og pressechef. Han har fungeret som ekspertkommentator på blandt andet Viasat, været pressechef for det københavnske 6-dagesløb, har skrevet artikler til en lang række medier og udgivet i alt otte cykelbøger.

Du kan bestille 2023-udgaven af De Danske Tour de France-Helte via Sportsbog.dk på dette link.