Den 10. til 12. november køres tredje udgave af DBCs 3-dagesløb  Ballerup Super Arena. Der køres både for herre- og kvindeelite, et talentløb og et løb for Mini-ryttere.

Hos kvinderne deltager blandt andre briterne Neah Evans og Josie Knight, der begge var med til torsdag at vinde sølv i holdforfølgelse ved bane-VM i franske Saint-Quentin-En-Yvelines.

“Det er to verdensklasse ryttere i absolut storform, der kommer til Ballerup. I det hele taget tegner det til at blive et virkelig godt felt hos kvinderne igen i år”, lyder det fra Christian Ranneries, der er ansvarlig for at sammensætte kvindefeltet ved DBCs 3-dagesløb.

32-årige Evans var også med til at vinde OL-sølv i Tokyo i holdforfølgelse. Hun er desuden blandt andet blevet europamester i både individuelt forfølgelsesløb og holdforfølgelse samt i parløb. 25-årige Josie Knight var også en del af holdet i Tokyo, og har også være med til bliver europamester og vinde EM-sølv og VM-bronze i holdforfølgelse.

DBCs 3-dagesløb skal køres den 10. til 12. november i Ballerup Super Arena. Billetsalget er i fuld gang. Læs meget mere på www.dbc3dages.dk.

Husk at købe din cykelbøger via www.sportsbog.dkhttp://www.sportsbog.dk.