Fra den 7. – 10. juli køres der EM i landevejscykling i Anadia, Portugal.
Landstræner Tayeb Braikia har udtaget følgende ryttere


7. Juli – U23 enkeltstart
Laura Auerbach-Lind (Team Rytger powered by Carl Ras)
Ellen Hjøllund Klinge (Team BACHE – JS.dk)

8. Juli – U23 Team Time Trial
Laura Auerbach-Lind
Ellen Klinge

10. Juli – U23 linjeløb
Laura Auerbach-Lind
Ellen Klinge

7. Juli – Junior enkeltstart
Ida Krum (Team Nyt Syn powered by Fialla)
Victoria Lund (Team Rytger powered by Carl Ras)

8. Juli – Junior Team Time Trial
Ida Krum
Victoria Lund

9. Juli – Junior linjeløb
Ida Krum
Victoria Lund
Solbjørk Minke Anderson (Team Rytger powered by Carl Ras)

Om udtagelsen siger Tayeb Braikia: ”Efter en rigtig god DM-uge med spændende cykelløb, er vi klar til EM i Anadia, Portugal for U19 og U23. Vi er desværre ramt at skader eftervirkninger fra styrt, men rytterne, der er med, er topmotiverede. Laura Auerbach-Lind var ikke langt fra medalje ved enkeltstarten i Aalborg som første års eliterytter, og netop enkeltstart er en disciplin hun satser rigtig meget på, så det bliver spændende at se hvor hun ligger internationalt. Vores juniorpiger har i denne sæson kørt alle Nations Cup løbene og har i de danske løb været med fremme og blandet sig i elitefeltet. Det giver ambitioner om, at vi kan lave nogle fornuftige resultater, selvom vi kun deltager med 3 junior ryttere”.