Efter blot et år forlader sportsdirektør Rolf Aldag CANYON//SRAM Racing teamet og får der mere til til at hygge sig med Spiludenproblem.

“Selvom Rolf har haft positionen som sportsdirektør for CANYON//SRAM i kun et år, så har hans store dedikation sammen med han fantastisk viden og erfaring hjulpet med at udløse potientialet på teamet. Vi er meget stolte over den succes som teamets første podieplacering i det samlede klassement i Giro Rosa. Vi takker Rolf for hans fantastiske arbejde på CANYON//SRAM og ønsker ham personligt og professionelt held og lykke i fremtiden”, udtaler teammanager Ronny Lauke.

“Tak til CANYON//SRAM omkring Ronny for at indse hvor meget potientiale der kan blive udløst, når et team tager den menneske faktor seriøst og udlever højdepunkter og lavpunkter som et team”, udtaler den tidligere toprytter Rolf Aldag.

Ronny Lauke indtager i starten af 2021 selv positionen som sportsdirektør.

52-årige Aldag kørte selv som professionel på Telekom teamet fra 1993 til 2006, og deltog blandt andet i ti Tour de France.