Verdensmester fra 2016, danske Amalie Dideriksen, skal de to næste år køre for det amerikanske Trek Segafredo. Dideriksen har siden 2015 kørt for det hollandske Boels-Dolmans.

“Jeg er meget stolt og glad for at blive en del af Trek-Segafredo i de næste to år. Jeg er spændt på at tage næste skridt i min karriere, og føler at Trek-Segafredo skubber kvindecyking i en god retning, og det er jeg glad for at blive en del af”, udtaler Amalie Dideriksen.

“Amalie tilfører styrke til vores klassiker trup. Hun er tidligere verdensmester og en god sprinter, som har evnen til at vinde i udbrud. Kun er stadig ung, og jeg er sikker på at hun stadig kan udvikle sig år for år. Jeg er spændt på at skulle arbejde med hende”, lyder det fra sportsdirektør Ina-Yoku Teutenberg.

Amalie Dideriksen vil fortsat have banen og OL i Tokyo som et stort mål.