Trek Segafredo teamet vandt fredag den holdtidskørsel over 16,8 km ved Grosseto, der indledte årets Giro Rose. Det amerikansk registreret team var tre sekunder hurtigere end hollænderne Boels-Dolmans. Australske Mitchelton-Scott nr. tre.

Elisa Longo Borghini kørte først over stregen, og er i førertrøjen. Dette for første gang nogensinde. “Det var ikke planlagt, at jeg skulle køre først over stregen, det skete bare. Men det er med store følelser”, udtalte Elisa Longo Borghini efterfølgende.

Resultat:
1 Trek Segafredo 20:05:99
2 Boels Dolmans Cyclingteam 20:07:66
3 Mitchelton Scott 20:10:45

Trek-Segafredo består af Elisa Longo Borghini, Ellen van Dijk, Ruth Winder, Audrey Cordon-Ragot, Lizzie Deignan og Tayler Wiles.

FDJ Nouvelle med Cecillie Uttrup Ludwig blev nr. elleve, et minut og 20 sekunder efter.

Løbet køres i udgave nr. 31.