Det nuværende Boels-Dolmans team, der i øvrigt fra næste år hedder SD Worx Cycling Team, og hvor danske Amalie Dideriksen har kontrakt, har skrevet kontrakt med italienske Elena Cecchino og franske Roxane Fourmier.

28-årige Cecchini skifter fra Canyon SRAM Racing, hvor hun har kørt siden 2016, og har skrevet en 2-årige kontrakt med det hollandske team. “Efter min mening er hun en god rytter, der endnu ikke har vist sit fulde potientiale endnu”, udtaler teammanager Danny Stam. Cecchini har dog blandt andet vundet Thuringen Rundfahrt i 2016.

Roxane Fournier, der ligeledes er 28 år, skifter fra Chevalmeire Cycling Team, og er udpeget til at være en del af sprinttoget for Jolien d’Hoore. “Det bliver min første gang på sådan et stærkt team. Som støtte til Jolien vil jeg helt sikkert tilføre værdi”, forklarer Fourmier, der har skrevet under på en 1-årig kontrakt.