Mandag udkommer den nye danske Tour de France bog, De Danske Tour de France helte. Bogen kan blandt andet købes via Bike N’Run på dette link, eller i de fleste boghandlere.

I bogen kommer læserne med hele vejen fra den første danske deltager i 1913, over den første dansker til at gennemføre Touren, den første danske etapevinder, den første i førertrøjen, de store over år i 1990’erne, det første danske team i løbet og frem til den nye store generation af danske cykelstjerner. En imponerende rækkefølge af fantastiske præstationer. Og så er der jo alle skandalerne! Her har danskerne også spillet en stor rolle.

Med bogen får du også det helt store overblik over alle danskere, der har kørt Tour’en. Generelt er bogen et perfekt opslagsværk, du altid kan tage frem. “Jeg synes simpelthen, der manglede en bog, der gav det totale overblik over de danske præstationer i Tour de France. Det får man med nye bog, og så får man rigtig mange sjove anekdoter og baggrundsviden”, forklarer forfatteren Kenneth Møller Kristensen.

Den Danske Tour de France Helte er skrevet af Kenneth Møller Kristensen, der har været tæt på cykelsporten mere end 20 år. Han har i tolv år været tilknyttet Danmarks Cykle Union som redaktør og pressechef. Han har fungeret som ekspertkommentator på blandt andet Viasat, har skrevet artikler til en lang række medier, været pressechef for det københavnske 6-dagesløb og skrevet tidligere bøgerne De danske cykelhelte, Historien om Post Danmark Rundt 6-dagesløb og Gert Frank – Helten fra Forum.

Bogen koster kr. 198,- og bestiller du via dette link, har du den i den postkasse indenfor få dage.