Belgiske Jolien D’Hoore og luxembourgske Christine Majerus forlænger deres kontrakt med  Boels-Dolmans teamet, der næste år kommer til at hedde SD Worx Cycling Team. Tidligere har også den olympiske mester Anna van der Breggen, den europæiske mester Amy Pieters den tidligere verdensmester Chanel Blaak og det unge hollandske talent Lonnek Uneken forlænget deres kontrakt med teamet.

“Sidste år kæmpede Jolien med et brækket kraveben og albue, og i år har det ikke været muligt at køre grundet corona. Jeg ved, hun er sulten efter at bevise noget næste år i farverne for vores nye sponsor”, forklarer sportsdirektør Danny Stam. “Jeg tøvede ikke, da teamet tilbød mig en forlængelse”, lyder det fra Jolien D’Hoore, der vandt bronze i omnium ved OL i Rio, og også har været verdensmester i parløb med Lotte Dopecky.