Den olympiske mester Anna van der Breggen samt hendes kollega Chantal Blaak har begge forlænget deres kontrakt med teamet, der i år hedder Boels-Dolmans og fra næste år SD Worx Cycling team.  Van der Breggen vil i 2021 fortsætte som rytter og have OL som det store mål. Derefter fortsætter hun som sportsdirektør på teamet. Blaak vil fortsætte som rytter de to næste år, og derefter blive sportsdirektør.

“Det er dejligt at vi kan komme med nogen gode nyheder i disse svære tider for topsport. Med der Breggen og Blaak har vi formet DNA’et på teamet de seneste år, og det er go verdensklasse ryttere der fortsætter på teamet i lang tid”, forklarer team manager Erwin Janssen i en pressemeddelelse.

Danny Stam vil blive forfremmet til sportsmanager, men vil fortsat ofte være i bilen ved de store cykelløb.