Danmarks Cykle Unions kvindelandstræner har udtaget sit hold til det kommende VM i Yorkshire.

Ruten i Yorkshire er kuperet uden at have de samme voldsomme stigninger som i Innsbruck, og det giver landstræner Tayeb Braikia tro på, at stærke ryttere som Julie Leth og Pernille Mathiesen, der leverede en forrygende præstation til EM, kan være med til at holde Amalie Dideriksen og Christina Siggaard inde i løbet helt til finalen: “Hvis det er et samlet felt, der går ind på de sidste tre omgange, har vi to gode kort i vores klasseafsluttere Amalie Dideriksen og Christina Siggaard. Amalie er en utrolig klog rytter, der formår at læse løbene rigtigt, så hvis alt udvikler sig, som vi håber, og hun rammer dagen, er hun formentlig vores bedste bud på en topplacering, fastslår den danske landstræner.

På enkeltstarten erkender Braikia, at andre nationer stiller med ryttere, der på papiret nok er stærkere end de danske, men han mener også, at både Pernille Mathiesen og Louise Norman Hansen på en god dag kan levere flotte placeringer: “ I TT ligger vores deltagere tæt, som de også viste ved DM. Mine forhåbninger er en top 10 for én eller måske begge ryttere”, slutter Tayeb Braikia.

Enkeltstart:
Pernille Mathiesen (Team Sunweb)
Louise Norman Hansen (Team VIRTU Cycling)

Linjeløb
Amalie Dideriksen (Boels-Dolmans Cycling Team)
Cecilie Uttrup Ludwig (Bigla Pro Cycling Team)
Emma Norsgaard (Bigla Pro Cycling Team)
Julie Leth (Bigla Pro Cycling Team)
Pernille Mathiesen (Team Sunweb)
Christina Siggaard (Team VIRTU Cycling)

Se oversigt med danske VM-medaljer i nedenstående: