Når der den 22. ti 27. oktober køres udgave nr. fem af det nye 6-dagesløb i London vil det være med to af britisk kvindecyklings største profiler til start. Katie Archibald og Elinor Barker vil være med i løbet. Begge ryttere var med til at vinde OL-guld i holdforfølgelse i 2016, hvor det britiske hold også slog verdensrekord. Archibald er desuden tre gange verdensmester og elleve gange europamester, mens Barker er noteret for fire verdensmesterskaber og fem europæiske titler.

“6-dagesløb er som intet andet på kalenderen, og jeg kan ikke ventet med at komme tilbage til Londons ikoniske Lee Valley VeloPark” udtaler Archibald. “Jeg er meget spændt for at komme tilbage til 6-dageløb i oktober, og ser frem til at køre med Ketie”, supplerer Barker.

Hos herrerne er blandt andre Mark Cavendish og Elia Viviani på startlisten i London.

Husk at få opdateret din viden om 6-dagesløb. Bestil bogen, 6-dagesløb, der lige nu blot koster kr. 199,- her.