Turen går til… er en klassisk serie af rejseguidebøger, der har eksisteret siden 1952. Serien, der udgives af Politikens Forlag, dækker hele verden fra Nordatlanten til Australien. Et af de seneste skud på stammen med udgivelser er bogen Turen går til landevejscykling i Sydeuropa.

Flere og flere dyrker cykelsport, og flere og flere tager sydpå for at træne eller blot får fede cykeloplevelser. Derfor er Turen går til Landevejscykling i Sydeuropa fra Politiken super relevant. Guiden indeholder information om cykelområder i Spanien, Frankrig og Italien. I alt ti fantastiske cykelområder beskrives i bogen, og dette meget detaljeret. Du får i bogen detaljeret information om ruter, historiske informationer om de pågældende området, men også rigtig mange referencer til professionelle cykelslag, der har fundet sted på de pågældende steder. 

I alt 30 forskellige etaper inspireret af verdens største cykelløb er med i bogen. Via Turen går til landevejscykling i Sydeuropa kan du komme til den franske Rivieraen og Nice og bjergkæden Cevennerne i det sydlige Frankig. I Spanien kan du komme til klassiske cykelområdet som blandt andet Mallorca, Calpe og Malaga og i Italien blandt andet smukke Toscana og det berømte Lombardiet. Mulighederne er store og detaljerne er rigtig mange i guiden, der er et super værktøj for folk, der ikke er rutinerede i at tage på cykelrejser.

Bogen er skrevet af Thomas Alstrup, er på 168 sider og udkommer 4. september på Politikens Forlag. Vejledende pris er kr. 200,-