Hollandske Annemiek Van Vleuten fra Mitchelton – Scott teamet sikrede dig søndag sejren i udgave nr. 30 af det italienske Giro Rosa.

Hollandske Marianne Vos vandt på søndagens tiende og sidste etape sin etapesejr nr. fire i årets løb. Danske Cecilie Uttrup Ludwig fra Bigla blev nr. elleve på etapen.

Samlet vandt Van Vleuten tre minutter og 45 sekunder foran landsmandinde Anna Van der Breggen. Uttrup Ludwig endte som nr. 14.

“Jeg er super glad og vil fejre sejren sammen med mine holdkammerater. Jeg havde forbedret min forberedelse rigtigt godt, og mit team gjorde det samme. Vi havde meget fokus på Giro’en, og det har været vigtigt, at vi gjorde det sammen. I klassikerne kan man vinde alene, men i etapeløbene har man brug for et team”, forklarede Van Vleuten efter sejren.

UDINE, ITALY – JULY 14: Arrival / Annemiek Van Vleuten of The Netherlands and Team Mitchelton Scott Pink Leader Jersey / Celebration / during the 30th Tour of Italy 2019 – Women, Stage 10 a 120km stage from San Vito al Tagliamento to Udine 138m / Giro Rosa / #GiroRosa / @GiroRosaIccrea / on July 14, 2019 in Udine, Italy. (Photo by Luc Claessen/Getty Images)