Den registreret Bigla team stiller med britiske Elizabeth Banks, schweiziske Elise Chabbey, australske Mikayla Harvey, danske Cecilie Uttrup Ludwig, tjekkiske Nikola Noskova og amerikanske Leah Thomas, når årets Giro Rosa indledes fredag med en 18 km lang holdtidskørsel. Danske Cecilie Uttrup Ludwig er udråbt til teamleder.

“Jeg er begejstret over at gå ind i Giro Rosa som teamleder. Jeg vil gøre mit bedste til at opnå teamets mål, og føler jeg har fuld support fra alle min holdkammerater, hvilket giver ekstra motivation. Vi kommer med et team med unge ryttere til løbet, mange af dem har ikke kørt Giro Rosa før, så den måde har vi udfordringer, men jeg ser frem til at dele min erfaring”, forklarer Cecilie Uttrup Ludwig inden Giro Rosa.

Løbet køres i alt over ti etaper, hveriblandt femte etape med mål på Gavia og enkeltstart over 12,1 km på sjette etape.