Danske Annika Langvad har haft en fantastisk succesfuldt forår som landevejsrytter. Nu skifter hun igen fokus på hendes oprindeligt gren af cykelsporten nemlig MTB.

Landvad har kørt på det hollandske Boels Dolmans i foråret, og har på fuldstændigt imponerende vis opnået en andenplads i Strade Bianche, en fjerdeplads i Amstel Gold Race, en tredjeplads Fléche Wallone og en 14. plads i Liége-Bastogne-Liege. Virkeligt imponerende.

“Jeg har opnået meget erfaring og selvtillid, og er overvældet over de resultater jeg har opnået”, skriver Annika Langvad på sin Facebook-profil. “De momenter hvor jeg lavede fejl, og der var mange, står klart for mig, så jeg har en stor lyst til at komme tilbage og give det endnu en chance”, skriver Landvad videre, og fremhæver også at der har været mange nye oplevelser. “Jeg vidste ikke hvad jeg skulle forvente. Inderst inde vidste jeg at jeg kunne matche verdens bedste landevejsryttere fysisk. Men det er en ting. Alt andet var nyt for mig”.

Annika Langvad har de kommende måneder fokus på den internationale MTB-sæson.