19-årige Lauren Dolan har i mange år været at regne som et af de største talenter i britisk cykling. To alvorlige styrt i 2017 slog dog Dolan mentalt ud, og det unge talent mistede lysten til at cykle.

Fra slutningen af 2018 skiftede Dolan til det danske Team Rytger powered by cykeltøj-online.dk, og dette skifte er allerede nu ved at vise sig som en succes. “Vi indledte en dialog med Lauren i sommeren 2018 om at hjælpe hende med at finde lysten og glæden tilbage”, fortæller Morten Ravnkilde fra det danske team til La Squadra Rosa.dk.

Ravnkilde glæder sig over, at skiftet allerede nu bærer frugt. I weekenden kørte Dolan sig to gange på podiet i UVP – Federação Portuguesa de Ciclismo i Portugal, og fører dermed den portugisiske nationale løbsserie.

“Personligt er jeg ret stolt over at jeg med dansk pas og dansk måde at gribe tingene an på har givet motivation tilbage til sådan et ungt talent. Ingen tvivl om jeg har været nervøs for, hvordan det ville gå, om opgaven var for stor og bange for at hun ville miste lysten igen og ikke finde motivation. Men Lauren Dolan er på vej tilbage”, afslutter Morten Ravnkilde, og understreger at han kun kan glæde sig resten af 2019.